Dr. sc. Suvad Isaković
Dr. sc. Suvad IsakovićOsnivač ITC grupacije

Dobrodošli u ITC

Uvodna riječ
osnivača

Svaki put naši kupci daju nam energiju i bude iskrenu želju da budemo još bolji, kako bi ispunili njihova očekivanja i ostali dosljedni kvalitetu koji nudimo.

logo-uvod-osnivac.png

ITC Group

Istorijat grupacije

ITC d.o.o., preduzeće za trgovinu, proizvodnju, finansijsko ekonomski inženjering i zastupstvo, je osnovano 06.05.1994 godine sa sjedištem u Zenici. U početku svog razvoja ITC je bio orjentisan na trgovinu u oblasti poljoprivrede. Iako u poslijeratnom periodu u Bosni i Hercegovini potražnja za poljoprivrednom opremom nije bila značajna, preduzeće je ipak ostalo na svojoj prvobitno usvojenoj strategiji, koja je imala za cilj postati lider u Bosni i Hercegovini, u obezbjeđenju sitne poljoprivredne mehanizacije i druge poljoprivredne opreme.

Preduzeće ITC je, tokom implementacije mnogobrojnih projekata iz oblasti poljoprivrede, svojim radom i profesionalnim odnosom uposlenika, opravdalo ukazano povjerenje niza nevladinih i vladinih organizacija, te pravnih i fizičkih lica. Od 2000. godine ITC svoju trgovačku orijentaciju postepeno pretvara u proizvodnu, tako što započinje sa montažom motokultivatora u saradnji sa Labinprogresom, te proizvodnjom plastenika za proizvodnju povrća i cvijeća. U 2003. godini ITC u svom bruto prometu bilježi 60% prihoda od proizvodnje a 40% prihoda od trgovine.

Tokom 2007 godine naše preduzeće je započelo proces proširenja svoje djelatnosti na trgovinu vatrogasnim kamionima i opremom, a od 2008. godine nastavili smo proširenje proizvodnih kapaciteta, kao i proizvodnog programa, u koji uključujemo rudničku opremu (vodilice užeta stropne jednošinske pruge, valjke trakastih transportera i nosače valjaka trakastih transportera), a počinjemo pružati i usluge obrade, dorade i proizvodnje po narudžbi, kao i servisnog održavanja. Također, od 2008. godine, bavimo se i pružanjem usluga izvođenja radova iz oblasti klimatizacije, grijanja i hlađenja.

S ponosom možemo reći da danas posjedujemo proizvodne kapacitete i ljudske resurse sposobne za kvalitetnu realizaciju poslova iz svih navedenih oblasi, te da je ITC d.o.o. danas prepoznatljiv kako po kvalitetu svojih proizvoda, tako i po kvalitetu usluga.

Vrijednosti grupe ITC

Sistemskim upravljanjem kvalitetom proizvodnih procesa, poslovnih procesa i okolišem, grupa ITC štiti najvrijednije poslovne postulate: kvalitet, pouzdanost i odgovornost prema preuzetim obavezama, gradeći i njegujući otvorenosti i povjerenje u odnosima sa svojim klijentima i okruženjem.

U našem kolektivu posebno se cijeni inventivnost, predanost radu, međusobno uvažavanje, a otvorenost i iskrenost u komunikaciji su osnova timskog rada.
iso-onama.png

Upoznajte naš uspješni tim

Uprava društva

Dr. sc. Suvad Isaković
Dr. sc. Suvad IsakovićGeneralni direktorsuvad@itc.ba
Džemila Isaković dipl.oec.
Džemila Isaković dipl.oec.Menadžer interne kontroledzemila@itc.ba
Ziba Sivro, dipl.oec.
Ziba Sivro, dipl.oec.Izvršni direktor Finansijaziba@itc.ba
Vildana Nukičić
Vildana NukičićIzvršni direktor PC Poljoprivredavildana@itc.ba
Amela Muhić
Amela MuhićIzvršni direktor PC Građevinaamela@itc.ba
Mirzet Đokić
Mirzet ĐokićVD direktor PC Metaloprerada / Instalacijemirzet@itc.ba

Menadžeri troškovnih centara

Mubin Husika, dipl.oec.
Mubin Husika, dipl.oec.Menadžer računovodstvamubin@itc.ba
Nejla Šišman, dipl. Ing. maš.
Nejla Šišman, dipl. Ing. maš.Menadžer zaštite okolišanejla@itc.ba
Alma Mangić, prof. nas.
Alma Mangić, prof. nas.Izvršni direktor pravnih i opštih poslovaalma@itc.ba
Faruk Huseinspahić
Faruk HuseinspahićMenadžer logistikefaruk@itc.ba
Ziba Sivro, dipl. oec.
Ziba Sivro, dipl. oec.QMziba@itc.ba
Ajna Ćostović, dipl.ing.hem.teh.
Ajna Ćostović, dipl.ing.hem.teh.Zaštita na raduajna@itc.ba

Naša dostignuća i prednosti

Zašto baš ITC?

Zato što mi zaista volimo to što radimo, što imamo dugogodišnje iskustvo koje nam je omogučilo da stalno unapređujemo naše znanje i zato što smo mi pravi partner koji će prepoznati šta Vam zaista treba.
0
Godina iskustva
0
Zaposlenih
0
Profitna centra
0
Uspješnih projekata

ITC Zenica

Certifikati

ITC GROUP

Želite postati dio našeg tima ?