+387 (0)32 441-200
itc@itc.ba

ITC Zenica

Novosi iz grupacije

Prodaja stanova

Prodajemo vrhunske novoizgrađene stanove u Zenici, Srpska Mahala br.35, kvadrature od 35 m2 do 60 m2. Kvalitetni materijali birani su preciznim okom arhitekte preduzeća ITC  uz visok standard izvedenih građevinskih radova u svim fazama realizacije projekta. Stanovi su locirani u samom centru grada Zenice, a ipak imaju zaseban dio mira i tišine u staroj Zeničkoj mahali. U radijusu od 50 metara od zgrade su smješteni svi bitni gradski sadržaji, što doprinosi kvalitetu života na ovoj lokaciji. Za pet  minuta može se doći do pijace, gradske čaršije, vrtića, škole i vjerskih objekata.

Stanovi posjeduju vlastiti parking prostor uz samu zgradu, odmah pored ulaza. Ulaz i parking su u stražnjem dijelu zgrade i pripadaju vlasnicima stanova. Stanove karakteriše optimalna veličina i funkcionalan raspored prostorija, s direktnim pristupom iz ulaznog predsoblja. Iz stanova se pruža prelijep pogled na centralni dio grada. Zahvaljujući četverostranoj istok-zapad sjever-jug orijentaciji zgrade, svi stanovi su prirodno osvjetljeni i sunčani tokom većeg dijela dana.

Standard:

  • Centralno grijanje;
  • Vanjska PVC stolarija;
  • Unutrašnja drvena stolarija;
  • Parket u sobama;
  • Keramičke pločice u kupatilu;
  • Automatski osigurači.


Za sve dodatne informacije vezano za prodaju navedenih stanova pozovite nas na 032 201 540 ili nas posjetite u našoj direkciji na adresi ITC d.o.o. Zmaja od Bosne bb, Poslovna zona Zenica 1.

 

FOTO GALERIJA

Pratite nas

Želite saznati više o nama?

Kontaktirajte nas!
Obavezna polja.
Obavezna polja.
Obavezna polja.

Čime se bavimo?

Pratite naše uspješne projekte.

ITC Grupacija

Već godinama naša firma realizuje veliki broj uspješnih projekata iz oblasti poljoprivrede, građevine, metaloprerade i svih vrsta instalacija.

Pregledajte projekte

logo-big.png

Adresa

Zmaja od Bosne bb
Poslovna zona Zenica 1
72000 Zenica
Bosna i Hercegovina

Kontaktirajte nas

Tel.: +387 (0)32 441-200
Fax: +387 (0)32 405-970

E-mail: itc@itc.ba
logo-left.png
© 2020 | ITC d.o.o. Zenica.
Sva prava pridržana.

Designed by:
X

Right Click

No right click