+387 (0)32 441-200
itc@itc.ba

ITC Zenica

Realizovani projekti

Radovi na implementaciji mjera energetske efikasnosti na objektu u Kantonu Sarajevo

Naziv projekta: Radovi na implementaciju mjera energetske efikasnosti na objektu u Kantonu Sarajevo:

Zgrada Pravosudnih institucija Federacije Bosne i Hercegovine, (korisnici: Federalno ministarstvo pravde, Vrhovni sud FBiH, Ustavni sud FBiH, Federalno tužilaštvo FBiH, Sudska policija FBiH)

Objekat: ZGRADA PRAVOSUDNIH INSTITUCIJA FEDERACIJE BiH

Lokacija: Ul. Valtera Perića br. 15, Sarajevo

Poslodavac: Federalno ministarstvo prostornog uređenja

U okviru radova mašinskih instalacija Projekta, uključeni su sljedeći radovi: DEMONTAŽA, RASHLADNO POSTROJENJE SA OPREMOM,  VENTILOKONVEKTORI,  KOTLOVNICA, DEMONTAŽA KLIMA JEDINICA,  RADIJATORSKI DIO GRIJANJA,  ODVOD ODLAZANIH GASOVA,  ZAVRŠNI POSLOVI. Trenutno se vrše radovi na ugradnji maski na drugom spratu objekta, dok su kompletirani 3., 4. i 5. sprat. Izvršeno je spajanje sa cijevnom mrežom u kotlovnici, a vrši se ugradnja preostala dva ventila na jednom od rashladnih uređaja. Započeti su radovi na antikorozivnoj zaštiti cijevne mreže do uređaja. Vrše se i radovi na spajanju horizontalne cijevne mreže sa hodnika prema vertikalama te radovi na spajanju z_adnje vertikale. Radovi su u toku.

 

 

 

Projekat Općinski sud Zenica instalaterski radovi

Uspješno su realizovani instalaterski radovi na objektu Općinskog suda u Zenici. U okviru mašinskih instalacija izvedeni su radovi na sistemu radijatorskog grijanja, sistemu grijanja i hlađenja ventilator konvektorima, podno grijanje u suterenu, ventilacioni sistemi sa rekuperacijom i klimatizacija novih sudnica i sala za sastanke. Ugrađena je toplotna pumpa za grijanje u prelaznom periodu i hlađenje u ljetnom periodu. U sklopu novog objekta urađena je pumpna i izmjenjivačka stanica. U okviru hidroinstalaterskih radova izvedeni su radovi na snadbjevanju protivpožarnom i pitkom vodom, fekalna i oborinska odvodnja, ugradnja sanitarnih elemenata i galanterije i ugradnja prepumpne stanice. Elektroinstalaterski radovi su obuhvatili radove jake struje, gromobraniju i radove slabe struje: vatrodojava; telefonska i računarska mreža; videonadzor; kontrola pristupa; kablovska televizija; video i audio sistem.

Završen projekat instalacije grijanja, ventilacije i klimatizacije objekta Specijalne policije ZDK

Projekat obrađuje opremu i instalacije za grijanje, ventilaciju i klimatizaciju objekta "Centralna arhiva, objekat za smještaj, rad i edukaciju Specijalne policijske jedinice"...

Završena izgradna višestambenog objekta sa 62 stana u Zenici

14.10.2016. godine ITC doo Zenica i Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica potpisali su ugovor o izvođenju radova na izgradnji višestambenog objekta- Grad Zenica (62 stana).

Projekat instalacije za grijanje, ventilaciju i klimatizaciju objekta Specijalne policije ZDK

Projekat instalacije za grijanje, ventilaciju i klimatizaciju objekta Specijalne policije ZDK

Projekat obrađuje opremu i instalacije za grijanje, ventilaciju i klimatizaciju objekta "Centralna arhiva, objekat za smještaj, rad i edukaciju Specijalne policijske jedinice" u Zenici

Projekat "Pametna kuća"

Projekat "Pametna kuća"

Projekat obrađuje opremu i instalacije za grijanje, ventilaciju i klimatizaciju po sistemu "Pametna kuća".

logo-big.png

Adresa

Zmaja od Bosne bb
Poslovna zona Zenica 1
72000 Zenica
Bosna i Hercegovina

Kontaktirajte nas

Tel.: +387 (0)32 441-200
Fax: +387 (0)32 405-970

E-mail: itc@itc.ba
logo-left.png
© 2020 | ITC d.o.o. Zenica.
Sva prava pridržana.

Designed by:
X

Right Click

No right click