Templates by BIGtheme NET

Sve
Projekat u toku
Projekat završen
Poništi filter
 • 2018

  Projekat obrađuje opremu i instalacije za grijanje, ventilaciju i klimatizaciju objekta "Centralna arhiva, objekat za smještaj, rad i edukaciju Specijalne policijske jedinice"...

 • 2018

  14.10.2016. godine ITC doo Zenica i Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica potpisali su ugovor o izvođenju radova na izgradnji višestambenog objekta- Grad Zenica (62 stana).

 • 2018

  Projekat "Pametna kuća"

  Projekat obrađuje opremu i instalacije za grijanje, ventilaciju i klimatizaciju po sistemu "Pametna kuća".

 • 2018

  Projekat instalacije za grijanje, ventilaciju i klimatizaciju objekta Specijalne policije ZDK

  Projekat obrađuje opremu i instalacije za grijanje, ventilaciju i klimatizaciju objekta "Centralna arhiva, objekat za smještaj, rad i edukaciju Specijalne policijske jedinice" u Zenici

 • 2016

  Izvođenje radova na izgradnji višestambenog objekta sa 62 stana u Zenici

  14.10.2016. godine ITC doo Zenica i Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica potpisali su ugovor o izvođenju radova na izgradnji višestambenog objekta- Grad Zenica (62 stana).

 • 2016

  Rekonstrukciji V sprata zgrade Općine Novi Grad Sarajevo

  ITC doo Zenica izvodi radove na rekonstrukciji V sprata zgrade Općine Novi Grad Sarajevo. Projekat obuhvata građevinsko-zanatske radove, opremu i mobilijar, elektro, mašinske i hidroinstalacije.

 • 2016

  Instalacija grijanja i ventilacije u objektu Gradska sportska dvorana Donji Vakuf.

  Kompanija ITC (PC Instalacije) su uspješno okončale još jedan zahtjevan projekat.

 • 2016

  Sjemenarna Gračanica

  U toku je izvođenje radovi na isporuci i ugradnji elektroinstalacija jake i slabe struje na izgradnji novog objekta Sjemenarna Gračanica za investitora Efekt-Komerc d.o.o. Brčko. Trenutno je završen kompletan razvod elektroinstalacija jake i slabe struje.

  U narednim danima počinje ugradnja opreme: razvodnih ormara, rasvjete, utičnica i prekidača, gromobranske instalacije itd.

 • 2016

  Dogradnja OŠ Dobroševići

  Dana 22.9.2016. godine održano je svečano otvorenje objekta JU OŠ Dobroševići, Općina Sarajevo. Otvorenju su prisustvovali brojni zvaničnici. 

 • 2016

  Internacionalni univerzitet Travnik

  PC Instalacije ima aktuelan ugovor na izgradnji novog objekta IU Travnik. Ugovoreni su radovi unutarnjih hidroinstalacija sa ugradnjom sanitarije i kompletnoj ugradnji sprinkler sistema u suterenu objekta. Sprinkler sistem je završen i potrebno je isti pustiti u rad nakon priključka objekta na komunalije. Unutarnji razvod hidroinstalacija je potpuno završen. Potrebno je ugraditi unutarnju sanitariju nakon što ostali izvođači pripreme podloge.

 • 2016

  Tvornica cementa Kakanj

  U toku su radovi svih vrsta hidroinstalacija (unutarnjih i vanjskih) na izgradnji nove savremene upravne zgrade Tvornice cementa Kakanj. Trenutno je zvršen kompletan unutarnji razvod, i radi se na izradi vanjskog razvoda. Radovi prate dinamiku ostalih izvođača, tako da se u narednom periodu očekuje ugradnja najmodernije sanitarije u samom objektu.

 • 2016

  Objekat CC1 u Kaknju

  PC Instalacije trenutno izvodi radove na rekonstrukciji elektroinstalacija na objektu CC1 u Kaknju. Radi se o kompletnoj zamjeni svih elektroinstalacija jake struje, sa zamjenom razvoda, razvodnih ormara, utičnica i prekidača i sanacijom rasvjete.

  Radi se o potpunoj rekonstrukciji elektroinstalacija sa puštanjem u rad.

 • 2016

  Realizacija projekat implementacije energetske efikasnosti

  ITC doo Zenica realizuje projekat implementacije energetske efikasnosti. Projekat finansira Federalno ministarstvo prostornog uređenja Sarajevo a obuhvata mjere implementacije energetske efikasnosti  na OŠ Musa Ćazim Ćatić Zenica, Prva OŠ Zavidovići, OŠ Hamdija Kreševljaković Kakanj, Opća bolnica Tešanj, Srednja mješovita škola Žepče.

 • 2016

  Izgradnji studentskog doma i fakulteta islamskih nauka

  ITC doo Zenica je potpisao ugovor s Rijasetom Islamske zajednice u BiH za izvođenje građevinsko-zanatskih i instalaterskih radova na izgradnji studentskog doma i fakulteta islamskih nauka u mjestu Vrbanjuša Sarajevo.

 • 2016

  Rekonstrukcija vodovoda i kanalizacije u tvornici cementa Kakanj

  U Tvornici cementa Kakanj trenutno se izvode keramičarski radovi i radovi na instalacijama vodovoda i kanalizacije, Investitor radova je Tvornica cementa Kakanj.

 • 2016

  Izgradnja kolektivnog centra za smještaj romskih porodica u Općini Ilijaš

  U toku je izgradnja kolektivnog centra za smještaj romskih porodica u Općini Ilijaš. Projekat je obuhvatao izvođenje građevinsko-zanatskih i instalaterskih radova (vodovod i kanalizacija sa sanitarnim uređajima i elektro, gromobranska i telefonska instalacija).

  Projekat finansira Općina Ilijaš.

 • 2016

  Izgradnja Džamije u naselju Brist u Općini Zenica

  Na vjerskom objektu džamija u naselju Brist u Zenici u toku su završni radovi i pripreme za svečano otvorenje. Radovi su obuhvatali građevinsko-zanatske, hidroinstalaterske i radove centralnog grijanja.