Templates by BIGtheme NET

Profitni centar Instalacije, koji djeluje i radi u okviru grupacije ITC d.o.o. Zenica, želi postati lokalni i regionalni lider u djelatnosti koje obavlja. Zbog toga stalno radimo na povećanju i osposobljavanju stručnog kadra, kao i na uvođenju novih poslova i proširivanju djelatnosti.

Za sve navedene instalaterske radove (elektro, mašinske i hidro instalacije) posjedujemo odgovarajuće certifikate, licence i ovlaštenja u skladu sa važećim tehničkim standardima i propisima, kao i kvalifikovani i osposobljeni stručni kadar.

Za sve izvedene radove i ugrađenu opremu dajemo garanciju, a rijetke reklamacije rješavamo i otklanjamo u najkraćem periodu. Iza sebe imamo veliki broj izvedenih radova, završenih objekata i projekata, o čemu najbolje govori naša referens lista, ali i iskazano zadovoljstvo naših kupaca. Instalaterski radovi predstavljaju dijelove koji u konačnici svakom građevinskom objektu daju život.

Profitni centar Instalacije, kao sastavni dio ITC d.o.o. Zenica, čine tri organizacione jedinice, i to:

  • Elektroinstalacije,
  • Mašinske instalacije,
  • Hidro instalacije.

U okviru svoje djelatnosti ITC d.o.o. Zenica izvodi sve navedene radove za svoje klijente u skladu sa projektnim rješenjima i pravilima struke. Za svaki od navedenih dijelova instalacija angažovani su obrazovani, stručni i kvalifikovani zaposlenici koji su posvećeni kvalitetu izvedenih radova uz poštivanje ugovorenih rokova za izvođenje radova.

Servisnom podrškom, u garantnom i vangarantnom roku, pružamo našim klijentima sigurnost u eksploataciji izgrađnih objekata i postrojenja.

Profitni centar Instalacije, kao član grupe ITC uveo je i primjenjuje Sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001 i Sistem upravljanja okolišem ISO 14001.

Misija i Vizija PC Instalacije

MISIJA
Briga o kvaliteti izvedenih radova i sigurnosti radnika tokom izvođenja radova predstavlja primarni cilj PC Instalacije.

VIZIJA
Postati prepoznatljiva firma po kvaliteti i rokovima izvođenja mašinskih, elektro i hidro instalacija u stambeno-poslovnim i industrijskim objektima, uvažavajući zahtjeve klijenata i primjenjujući visoke ekološke standarde i zaštitu naših uposlenika.

Postani dio našeg uspješnog tima | pošalji svoj CV