Templates by BIGtheme NET

Građevinsku djelatnost ITC je započeo u 2005. godini. U proteklim godinama, angažovanjem vrsnih stručnjaka iz oblasti građevinarstva stekli smo respektabilan rejting preduzeća koje može uspješno realizovati sve građevinske projekte u oblasti visokogradnje. Briga o kvaliteti izvedenih radova zasniva na dosljednoj primjeni propisa iz oblasti građenje, edukaciji i usavršavanju zaposlenika.

Komplementarnost djelatnosti ostalih profitnih centara u okviru grupe ITC, omogućava nam da klijentima ponudimo izvođenje složenih objekata u građevinarstvu, po principu „ključ u ruke“.

PC Građevina, kao član grupe ITC uveo je i primjenjuje Sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001 i Sistem upravljanja okolišem ISO 14001.

Misija PC Građevina

Posvećeni smo profesionalnom izvođenju radova poslovnih, stambenih, sportskih i proizvodnih objekata uz primjenu najnovijih standarda iz oblasti građevinarstva. Naša opredijeljenost izgradnji liderske pozicije održava se kroz brigu o kvaliteti izvedenih radova, poštivanju dogovorenih rokova, pouzdanoj postprodajnoj podršci našim klijentima kao i brizi o zdravlju i zaštiti zaposlenika tokom izvođenja radova.

 

Postani dio našeg uspješnog tima | pošalji svoj CV