Templates by BIGtheme NET

Preduzeće doo ITC Zenica je i ove godine tradicionalno obilježilo 14. godinu svog postojanja. Proslavu je obilježilo niz sportskih disciplina i takmičenje, te program latinoameričkih plesova u izvođenju plesne grupe.Direktoru i direktorici su uručene simbolične nagrade od strane njihovih zaposlenika u cilju da na taj način izraze svoju zahvalnost za sve ono što su učinili proteklih godina i što čine u cilju obezbjeđenja njihove stabilne budućnosti.

Zaposlenici su tom prilikom i održali govor koji je upućen direktoru i direktorici preduzeća, a koji glasi :

"Život je oduvijek bio maratonska trka ka cilju.Cilj, je na neki način svima isti, ali u gomili koja trči prema njemu samo su rijetki oni kojima su bolji pružili ruke i pomogli da se probiju i trče u prvom redu.Na stazi na kojoj više niko ne zna šta da očekuje od neba, puta, od onoga ko trči sa nama, Vi ste uhvatili našu ruku, pomogli nam da ne izgubimo snagu, da naš cilj ne izgleda tako daleko, dali nam sigurnost i podršku.
Svaki korak kojim smo bliže cilju ne gubimo snagu, jednako je jak otisak naših stopala u pijesku staze kojom trčimo i to nas čini drugačijim od drugih.
Nekako je prazno reći -preduzeće u kojem radim obilježava svoju 14. godišnjicu- radije bismo rekli -naša porodica se gradi već 14 godina...Gradi se...i čvrsta je... i jaka je... i NAŠA JE.

Vama, direktore i direktorice treba čestitati na mudrosti,ambicijama i vjeri s kojom ste osnovali ovo preduzeće i snazi,znanju,kreativnosti i upornošću kojom ga još uvijek gradite.
Da nikada ne izgubite duh kojim ste dostigli dosadašnje poslovne uspjehe i da nastavite nizati Vaše uspjehe još dugo,dugo.

Iskrene čestitke, Vaši zaposlenici."